10 most stupid questions people usually ask (Fwd by Komal Harwani)

10 most stupid questions people usually ask (Fwd by Komal Harwani)

62
SHARES

10 most stupid questions people usually ask in obvious situations….Its really funny…enjoy

1. At the movies: When you meet acquaintances/ friends.. .
Stupid Question:-
Hey, what are you doing here?
Answer:-
Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…
Stupid Question:-
Sorry, did that hurt?
Answer:-
No, not at all, I’m on local anesthesia.. …why don’t you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask…
Stupid Question:-
Why, why him, of all people.
Answer:-
Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-
Is ! the “Butter Paneer Masala” dish good??
Answer:-
No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years…
Stupid Question:-
Munna, Chickoo, you’ve become so big.
Answer:-
Well you haven’t particularly s hr unk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask…
Stupid Question:-
Is the guy you’re marrying good?
Answer:-
No,he’s a miserable wife-beating , insensitive lout….it’s just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call
Stupid Question:-
Sorry. were you sleeping?
Answer:-
No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping…. you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…
Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?
Answer:-
No, its autumn and I’m shedding…. …

9. At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…
Stupid Question:-
Tell me if it hurts?
Answer:-
No it wont. It will just bleed.

10.. You are smoking a cigarette and a cute woman asks…
Stupid Question:-
Oh, so you smoke.
Answer:-
Gosh, it’s a miracle …….it was a piece of chalk and now it’s in flames!!!

62
SHARES

EMAILS IN YOUR INBOX FREE!

33,965+ are currently receiving latest funny, inspiring and amazing emails directly in their INBOX.

Don't be left out, join them, its FREE!

Name:
Email:

Comments

comments